Γιατί να επιλέξετε GAS SERVICE ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ

Γιατί να επιλέξετε GAS SERVICE ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Υπηρεσίες Δικτύου
Η GAS SERVICE ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. είναι μέλος του Δικτύου GAS SERVICE, του μοναδικού Δικτύου Συνεργείων Αεριοκίνησης στην Ελλάδα. Με το Εγχειρίδιο Εγγύησης-Συντήρησης που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, αυτομάτως του παρέχουμε Υπηρεσίες After Sale Service σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου. Από το Ρέθυμνο έως την Ορεστιάδα και από τα Ιωάννινα έως τη Ρόδο, όπου και να βρεθεί ο πελάτης μας, μπορεί να λάβει τις Υπηρεσίες After Sale Service της εταιρίας μας. 

Ποιότητα Συσκευών
Στην GAS SERVICE ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε., τοποθετούμε κατά αποκλειστικότητα τις κορυφαίες Συσκευές Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology. Διαθέτουμε Συσκευές για κάθε Τύπο Κινητήρα, διασφαλίζοντας πως το αυτοκίνητο θα διατηρήσει τις ίδιες Επιδόσεις, τις ίδιες Τελικές, τις ίδιες Επιταχύνσεις τόσο στο Αέριο όσο έχει και εργοστασιακά στη βενζίνη. 

Ποιότητα Εγκατάστασης             
Όλοι οι Μηχανικοί μας, έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί πάνω στην Εγκατάσταση και Συντήρηση των Συσκευών ZAVOLI pure technology από το Τεχνικό Τμήμα της ZAVOLI αλλά και της GAS THEODOROU (Κεντρικά), παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάνω στην ρύθμιση-λειτουργία του Κινητήρα σας στο αέριο. 

Εγγύηση-Διασφάλιση
Σας εγγυόμαστε ΓΡΑΠΤΩΣ την καλή λειτουργία του Κινητήρα σας χωρίς “ψιλά γράμματα”. Τοποθετώντας τις κορυφαίες Συσκευές ZAVOLI pure technology τηρώντας συγχρόνως όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την κάλυψη των προδιαγραφών του κάθε Κινητήρα, μπορούμε να εγγυηθούμε το τελικό αποτέλεσμα με Γραπτή Εγγύηση. 

Εμπειρία – Τεχνογνωσία              
Η GAS SERVICE ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. είναι εδώ και πολλά χρόνια άμεσος συνεργάτης της εταιρίας GAS THEODOROU, της πρώτης εταιρίας Αεριοκίνησης στην Ελλάδα, με εμπειρία από το 1974. Έχουμε τοποθετήσει πάνω από 25.000 συστήματα όλα αυτά τα χρόνια και τα χαμόγελα των πελατών μας είναι η καλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας. 

Scroll to Top