ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Από το 1995 η εταιρία μας ασχολείται δυναμικά και με την Υγραεριοκίνηση των αυτοκίνητων. Το Συνεργείο ‘’Ζουμπουλάκης Σταύρος & ΥΙΟΙ Ο.Ε.’’ υπήρξε το πρώτο συνεργείο Υγραεριοκίνησης στην Κρήτη, ως Επίσημος και Αποκλειστικός Συνεργάτης της κορυφαίας εταιρίας GAS THEODOROU για τον νομό του Ρεθύμνου.

 

Με την πείρα τόσων χρόνων και με την σωστή καθοδήγηση από τους Ειδικούς της GAS THEODOROU έχουμε καταφέρει να διατηρούμε και να αυξάνουμε καθημερινά τους ευχαριστημένους πελάτες μας, αφού εκτός της εμπειρίας και της γνώσης στο είδος προσφέρουμε μεγάλη υπευθυνότητα και εξυπηρέτηση.

 

Η νέα πλέον εταιρία ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε καταρτίζεται από πλήρη εκπαίδευση στο αντικείμενο, ξεχωριστό τμήμα κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο αποτελούμενο από σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα για εγκαταστάσεις υγραερίου και φυσικού αερίου με επίσημη αδειοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο καθώς και νόμιμη άδεια τεχνίτη συσκευής αερίων καυσίμων για αυτοκίνητα (LPG & CNC).

 

Τοποθετούμε κατά αποκλειστικότητα τα κορυφαία Συστήματα Υγραεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, παρέχοντας Γραπτή Εγγύηση σε κάθε μας Εγκατάσταση τόσο για τα Εξαρτήματα όσο και για την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Συστήματα ZAVOLI μπες εδώ.

 

 

Scroll to Top