ΝΕΟ STRALIS

ΝΕΟ STRALIS

 

 

Το ΝΕΟ φορτηγό IVECO STRALIS ανεβάζει τον πήχη της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας με ένα πλήρες πακέτο προσαρμοσμένο να ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση μεταφορών.

Το νέο φορτηγό STRALIS έχει υποστεί έναν πλήρη επανασχεδιασμό της γραμμής μετάδοσης της κίνησης, από τον κινητήρα μέχρι τα ελαστικά, διαθέτει μια νέα ηλεκτρική και ηλεκτρονική αρχιτεκτονική, ένα νέο καλύτερο στην κατηγορία του κιβώτιο ταχυτήτων, νέο πίσω άξονα και ανάρτηση, και εισάγει τελευταίας γενιάς λειτουργίες πρόβλεψης GPS και ειδικά χαρακτηριστικά για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα, την οικονομία καυσίμου και την αειφορία.
Όλα τα νέα χαρακτηριστικά και οι αναβαθμίσεις μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των επιχειρήσεων μεταφορών για τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια του έργου. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες σετ ολοκληρωμένων λύσεων για την αύξηση της απόδοσης, που περιλαμβάνουν το πρόγραμμα “TCO2 live” και τις αποκλειστικές υπηρεσίες του:

  • ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ TCO2 – εβδομαδιαία αναφορά σχετικά με το στιλ οδήγησης και την κατανάλωση καυσίμου,
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ TCO2 – συμβουλές εξοικονόμησης καυσίμου,
  • ΟΔΗΓΗΣΗ TCO2 – μαθήματα οδήγησης προσανατολισμένα στην οικονομία καυσίμου,
  • και την αποκλειστική φόρμουλα UPTIME GUARANTEE (ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ).

Τα δύο μοντέλα της νέας σειράς προσφέρουν επιδόσεις, υψηλή απόδοση και χαμηλές εκπομπές ρύπων σε κάθε αποστολή.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Το φορτηγό ΝΕΟ STRALIS XP αναπτύχθηκε για αποστολές μεγάλων αποστάσεων και διαθέτει λύσεις για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, όπως το SMART EGR, βελτιστοποιημένη σχέση μετάδοσης πίσω άξονα, οικολογικά ελαστικά και τις νέες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Καυσίμου. Διαθέτει επίσης το σύστημα πρόβλεψης HI-CRUISE GPS – που διαχειρίζεται την πορεία, την αλλαγή ταχυτήτων και το eco-roll ενσωματώνοντας τις παραμέτρους οδήγησης με την τεχνολογία αιχμής στην χαρτογράφηση GPS.

ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Το φορτηγό ΝΕΟ STRALIS διαθέτει τη σωστή λύση για όλες τις δημοτικές αποστολές, αποστολές ελαφρών κατασκευών και αστικών παραδόσεων χάρη στις καμπίνες HI-STREET και HI-ROAD, μικρής έως μέσης απόστασης, και μια μεγάλη προσφορά κινητήρων χαμηλών εκπομπών και υψηλής ροπής σε διαφορετικές ονομαστικές τιμές ισχύος.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Το ΝΕΟ STRALIS ταιριάζει απόλυτα στην αποστολή χάρη στις τεχνικές του λύσεις για τη μείωση του βάρους και τη συμμόρφωσή του με τις αυστηρές απαιτήσεις της συμφωνίας ADR. Επιπλέον, το σύστημά μας HI-SCR προσφέρει ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα: καμία ενεργή αναγέννηση και χαμηλότερη θερμοκρασία της εξάτμισης το καθιστούν την καταλληλότερη λύση για τις ζώνες περιορισμένης πρόσβασης, όπως είναι τα αεροδρόμια, πλοία, σήραγγες, διυλιστήρια και αποβάθρες φόρτωσης καυσίμων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Το φορτηγό ΝΕΟ STRALIS προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις εξοικονόμησης καυσίμου και στις περιφερειακές διαδρομές μεσαίας απόστασης, χάρη σε ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών αποτελεσματικότητας καύσιμου που ταιριάζουν απόλυτα με τη διαμόρφωση του οχήματος και τα χαρακτηριστικά της αποστολής. Το σύστημα πρόβλεψης HI-CRUISE GPS προσφέρεται ως στάνταρ στα νέα STRALIS XP και μπορεί να οριστεί ως προαιρετικό στο ΝΕΟ STRALIS.

a new stralis generation 01

a new stralis generation 02

Scroll to Top