ΝΕΟ STRALIS NP

ΝΕΟ STRALIS NP

 

Για την επιχείρησή σας, για τον πλανήτη μας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Το ΝΕΟ STRALIS NP είναι το πρώτο φορτηγό αερίου σχεδιασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 400 hp, έχει το ίδιο ωφέλιμο φορτίο με ένα αντίστοιχο φορτηγό ντίζελ και, με αυτονομία έως και 1500 km, μπορεί να ταξιδέψει από τη Μαδρίτη έως τη Φρανκφούρτη χωρίς ανεφοδιασμό.

Το φορτηγό Νέο STRALIS NP είναι το ίδιο καλό με το πετρελαιοκίνητο σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, το ωφέλιμο φορτίο και την ευελιξία και εγγυάται το ίδιο ή καλύτερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Το STRALIS NP δεν αστειεύεται – σε αποστολές μεγάλων αποστάσεων (ανάλογα με την τιμή των καυσίμων) μπορεί να είναι μια επικερδής επιλογή στα 120.000 km/έτος, και να παρέχει σημαντική επιπλέον εξοικονόμηση πάνω από αυτά τα χιλιόμετρα.
STRALIS NP σημαίνει απαλλαγή από το άγχος εν όψει επικείμενων πιο περιοριστικών ρυθμίσεων που θα περιορίζουν την πρόσβαση των οχημάτων ντίζελ σε αστικά κέντρα και σε ορισμένους αλπικούς διαδρόμους. STRALIS NP σημαίνει ευκαιρία, καθώς η ζήτηση για καθαρά οχήματα επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη – από τους μεγάλους οργανισμούς λιανικών πωλήσεων μέχρι τον τομέα της ενέργειας, από την αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι το φαγητό και ποτό.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Τα αέρια του θερμοκηπίου και η ρύπανση αποτελούν ένα ζήτημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί ή να αντιμετωπιστεί με παλιές λύσεις. Για να γίνουν οι εμπορευματικές μεταφορές πιο βιώσιμες, απαιτούνται νέα πρότυπα. Βασισμένο σε 25 χρόνια συνεχούς βελτίωσης, το φορτηγό IVECO NATURAL POWER μεγιστοποιεί τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου. Το φυσικό αέριο είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο για κινητήρες εσωτερικής καύσης, ικανό να επιφέρει σημαντικά περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα:

  • βελτιώνει την τοπική ποιότητα του αέρα, σχεδόν εξαλείφοντας ατμοσφαιρικούς ρύπους (-70% NOx, -99% PM, -90% NMHC έναντι των ορίων EURO 6),
  • μετριάζει την υπερθέρμανση του πλανήτη, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2 (περίπου -15% σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο πετρέλαιο κίνησης, έως -95%, με βιομεθάνιο),
  • και μπορεί να μειώσει δραματικά την ηχορύπανση στα κέντρα των πόλεων και κατά τις νυχτερινές παραδόσεις.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους οι ευρωπαϊκές αρχές υποστηρίζουν την ταχεία ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, μέχρι το έτος 2025, με τη μέγιστη απόσταση μεταξύ των πρατηρίων καυσίμων να μειώνεται στα 150 χιλιόμετρα για το CNG και στα 400 χιλιόμετρα για το LNG.

new stralis np 01 1

Scroll to Top