Η ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων.

Χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.

Τα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι:

Μεγάλη Οικονομία: 45%-50%  φθηνότερο καύσιμο από την τιμή της Βενζίνης.

Τα ίδια χιλιόμετρα:  Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lit/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lit/100 km.

Μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό!!!!!

Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη: Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται έτσι και οικονομία στα SERVICE.

Ίδιες επιδόσεις με τη Βενζίνη: Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης ZAVOLLI εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα)

Ασφάλεια: Η πίεση του υγραερίου στο ρεζερβουάρ είναι 2-3 ατμόσφαιρες ενώ οι προδιαγραφές των δεξαμενών είναι 30 ατμόσφαιρες. Πέραν των απαραίτητων πιστοποιήσεων των δεξαμενών, η ασφάλεια επιτυγχάνεται με:

  • Ασφαλιστικό Υπερβολικής Πίεσης
  • Αντεπίστροφη Βαλβίδα
  • Δύο (2) Ηλεκτροβαλβίδες
  • Βαλβίδα Υπερβολικής Ροής
  • Αεροστεγές Περικάλυμμα,

τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία.

Επίσημα Crash Test, αποδεικνύουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση σύγκρουσης, φωτιάς ή ανατροπής του οχήματος, η εγκατάσταση του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, διασφαλίζοντας το υγραέριο.    

Διπλάσια αυτονομία: Mε την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων (υγραέριο + βενζίνη). Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.

Καθαρότερο περιβάλλον: H υγραεριοκίνηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές.

Τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα: Οι συσκευές υγραεριοκίνησης ZAVOLI pure technology διαθέτουν ειδικό λογισμικό για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας τις ίδιες επιδόσεις με τις εργοστασιακές. Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα δεξαμενών του Συνεργείων GAS SERVICE ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης υγραεριοκίνησης σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.

 

 

 

Τι πρέπει να προσέχω:         
Η Υγραεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο χώρο καύσης του Κινητήρα. Στην ουσία, αφορά επέμβαση στην ‘’καρδιά’’ του οχήματος.

Ο κάθε Κινητήρας, έχει διαφορετικές προδιαγραφές, διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές ανάγκες. Ως εκ τούτου, η Συσκευή Υγραεριοκίνησης που θα τοποθετηθεί, οφείλει να καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του Κινητήρα, σε όλο το φάσμα λειτουργίας του (σε όλο το φάσμα στροφών, σε όλο το φάσμα φορτίων).

Σε κάθε περίπτωση που η Συσκευή δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Κινητήρα, είναι πιθανών ο Κινητήρας μας να παρουσιάσει δυσλειτουργία ή και βλάβες, εφόσον η Υγραεριοκίνηση είναι μια επέμβαση πάνω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του κατασκευαστή του οχήματος.

Στο Συνεργείο GAS SERVICE ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. τηρούμε πιστά τις Τεχνικές Προδιαγραφές έκαστου Κινητήρα, επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή η οποία θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του, διασφαλίζοντας τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

 

Scroll to Top