ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εγκαταστάσεις

Οι Εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Διακλάδωση Γιαννούδι, στο Ρέθυμνο καί είναι ιδιόκτητες με εμβαδόν 3000m2 και λειτουργούν ως Συνεργείο Αεριοκίνησης, Γενικό Συνεργείο αυτοκινήτων και αντιπροσωπείες μηχανημάτων.

ΧΑΡΤΗΣ – GAS SERVICE  Ζουμπουλάκης

Για να έρθετε online στο συνεργείο μας, επιλέξτε σημείο εκκίνησης η κάντε κλικ στον χάρτη στην νέα καρτέλα που θα ανοίξει  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

 

 

Στο Συνεργείο μας παρέχουμε Υπηρεσίες Πιστοποίησης Συσκευών Αεριοκίνησης (LPG & CNG) για το ΚΤΕΟ, καθώς και Συντήρηση παντός τύπου Συσκευών Αεριοκίνησης.

 

Το συνεργείο διαθέτει τις απαραίτητες Πιστοποιήσεις Εγκατάστασης & Συντήρησης Συσκευών Υγραεριοκίνησης και Φυσικού Αερίου Κίνησης, καθώς και όλα τα σύγχρονα μέσα και εξαρτήματα για Εγκατάσταση και Συντήρηση Συσκευών Αεριοκίνησης. Συγχρόνως, διαθέτει όλο το σύγχρονο εξοπλισμό μια καθετοποιημένης Μονάδας Συντήρησης Αυτοκινήτων, ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω στο αυτοκίνητο.

 

Το Εμπορικό μας Τμήμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και έμπειρο προσωπικό παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και ενημέρωσης τηλεφωνικώς ή και ηλεκτρονικώς.        
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028205           
email επικοινωνίας : gaszoumpoulakis@hotmail.com

 

gasservice1 gasservice2 gasservice3

 

 

Scroll to Top