Υγραεριοκίνηση ο οικονομικος τροπος κινησης

Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας.
Χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων.
Χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.

Τα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι:
– Οικονομία έως και 50%. Μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό!!!!!

υγραεριοκινηση-οικονομια
μακροζωία στον κινητήρα

– Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται έτσι και οικονομία στα SERVICE.

ίδιες επιδόσεις με τη βενζίνη

– Ίδιες Επιδόσεις Ίδιες Τελικές. Η σύγχρονη τεχνολογία των συστημάτων Υγραεριοκίνησης ZAVOLI εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα).

Ασφάλεια

Η πίεση του υγραερίου στο ρεζερβουάρ είναι 2-3 ατμόσφαιρες ενώ οι προδιαγραφές των δεξαμενών είναι 30 ατμόσφαιρες. Πέραν των απαραίτητων πιστοποιήσεων των δεξαμενών, η ασφάλεια επιτυγχάνεται με:

• Ασφαλιστικό Υπερβολικής Πίεσης
• Αντεπίστροφη Βαλβίδα
• Δύο (2) Ηλεκτροβαλβίδες
• Βαλβίδα Υπερβολικής Ροής
• Αεροστεγές Περικάλυμμα,

τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία.

Επίσημα Crash Test, αποδεικνύουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση σύγκρουσης, φωτιάς ή ανατροπής του οχήματος, η εγκατάσταση του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, διασφαλίζοντας το υγραέριο.

Παρατίθεται φωτογραφία από πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα (καλοκαίρι 2018), όπου αυτοκίνητο με Δεξαμενή Φυσικού Αερίου από την GAS THEODOROU, καταστράφηκε ολοσχερώς αλλά φαίνεται η Δεξαμενή CNG να έχει παραμείνει ανέπαφη, αντέχοντες πολύ υψηλές θερμοκρασίες που προήλθαν και από την έκρηξη του ντεπόζιτου της βενζίνης του αυτοκινήτου.

 

Ασφάλεια Δεξαμενών CNG-1
Ασφάλεια Δεξαμενών CNGi-2
 
υγραεριοκίνηση διπλάσια αυτονομία

Διπλάσια αυτονομία: Mε την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων (υγραέριο + βενζίνη).Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.

καθαρότερο περιβάλλον υγραεριοκίνηση

Καθαρότερο περιβάλλον

H υγραεριοκίνηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές.

Τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα: Οι συσκευές υγραεριοκίνησης ZAVOLI pure technology διαθέτουν ειδικό λογισμικό για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας τις ίδιες επιδόσεις με τις εργοστασιακές.

Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα δεξαμενών των Συνεργείων του Δικτύου GAS SERVICE δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης υγραεριοκίνησης σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Η εταιρία ZAVOLI pure technology και η GAS THEODOROU, ως Επίσημος και Αποκλειστικός Αντιπρόσωπός για την Ελλάδα και την Κύπρο, διαθέτουν Συσκευές για κάθε τύπο Κινητήρα, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε οχήματος.

Διατίθενται Συστήματα για οχήματα Πολλαπλών Σημείων Έγχυσης (Multipoint Injection), Άμεσου Ψεκασμού (Direct Injection), Υβριδικά αλλά και βεβαίως για παλαιότερου τύπου Κινητήρες (Single Point – Carburator)

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.

Τι πρέπει να προσέχω:
Η Υγραεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο χώρο καύσης του Κινητήρα. Στην ουσία, αφορά επέμβαση στην ‘’καρδιά’’ του οχήματος.

Ο κάθε Κινητήρας, έχει διαφορετικές προδιαγραφές, διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές ανάγκες.

Ως εκ τούτου, η Συσκευή Υγραεριοκίνησης που θα τοποθετηθεί, οφείλει να καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του Κινητήρα, σε όλο το φάσμα λειτουργίας του (σε όλο το φάσμα στροφών, σε όλο το φάσμα φορτίων).

Σε κάθε περίπτωση που η Συσκευή δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Κινητήρα, είναι πιθανών ο Κινητήρας μας να παρουσιάσει δυσλειτουργία ή και βλάβες, εφόσον η Υγραεριοκίνηση είναι μια επέμβαση πάνω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του κατασκευαστή του οχήματος.

Στο Δίκτυο GAS SERVICE, τηρούμε πιστά τις Τεχνικές Προδιαγραφές έκαστου Κινητήρα, επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή η οποία θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του, διασφαλίζοντας τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

     

      

 

Scroll to Top